Micro Scooter Markasını Keşfedin!

02-06-2023 12:45
Micro Scooter Markasını Keşfedin!

Yazın gelmesi ve havaların dışarıda vakit geçirmek için uygun hale gelmesiyle birlikte çocuklarınız için doğru Scooter’ı seçmek isteyeceksinizdir. Bu blog yazımız sayesinde Scooter kullanmanın çocuk gelişimi açısından öneminden bahsederken aynı zamanda distribütörlüğünü yaptığımız yeni markamız Micro hakkında bilgi vererek doğru Scooter’ı seçmenize destek olmak isteriz.

Image

Yazın gelmesi ve havaların dışarıda vakit geçirmek için uygun hale gelmesiyle birlikte çocuklarınız için doğru Scooter’ı seçmek isteyeceksinizdir. Bu blog yazımız sayesinde Scooter kullanmanın çocuk gelişimi açısından öneminden bahsederken aynı zamanda distribütörlüğünü yaptığımız yeni markamız Micro hakkında bilgi vererek doğru Scooter’ı seçmenize destek olmak isteriz.


Scooterlar çocukların fiziksel, bilişsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak olan aktivite oyuncaklarıdır. Çocuklar kemik ve kas gelişimi açısından çocukluk döneminde bol bol hareket etmeli, bu hareketleri verimli ve eğlenceli hale getirmelidir. Bu noktada çocuklarınızın Scooter kullanmak için desteklemek doğru bir adım olacaktır. Hareket eden çocuk fiziksel gelişimine katkı sağlarken scooter ve yol kontrolü yapan çocuk bilişsel gelişimine katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda dışarıda vakit geçiren çocuk sosyal olarak gelişecek ve büyümenin büyük adımlarını tamamlayacaktır. Çocuklar için scooter kullanmanın faydalarından bahsettikten sonra doğru scooter seçimi için sizlere Micro markasını sunmak isteriz.


Güvenilir, Konforlu, Çocuk Dostu Micro Scooter


Kaliteli Malzemeler:

Mikro scooter modelleri, kendileriyle birlikte konforlu ve güvenilir bir sürüş isteyen küçükler için mükemmel bir seçim olacaktır. Kaliteli yapı ve kauçuk el tutamakları yoldaki tümsekleri emer, böylece çocuğunuz kilometrelerce yolları konfor ve kolaylıkla gidebilir.

Ekstra kalın PU tekerlekler ve ABEC 9 Rulmanları ile güçlendirilmiş ABS plastikten yapılmış esnek güverte bulunur. Bu kombinasyon, herkesi gülümseteceği kesin olan rakipsiz bir sürüş için her tümseğin emildiği anlamına gelir.


Micro scooterlar, İsviçre hassasiyeti ile şık tasarımın mükemmel dengesidir. Gelişmiş mühendislikle birleştirilen kaliteli malzemeler, bu hafif oyuncaklara son derece güçlü bir his verir, sallanma veya tıkırtı korkusu olmaz.  İster günlük işlerinizi halledin, ister yavaş bir yolculuk için dışarı çıkın, Micro baştan sona sorunsuz yolculuk sağlar.


Micro Scooter Markasını Keşfedin!
Micro Scooter Markasını Keşfedin!

Sürüş ve Taşıma Kolaylığı: Kolay denge ve sürüş sağlayan scooterlar çocukların denge ve koordinasyon gibi kritik kaba motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Scooter sürmeye yeni başlayan çocuklar başlangıçta düz giderek başlar, ardından yumuşak dönüşler ekler. Micro Scooter modelleri her yaştan çocuğa en iyi şekilde uyum sağlayacaktır.


Micro scooterlar son derece hafiftir, böylece çocuklar kontrolü ellerinde tutabilirler.  Hafiflik özelliği sayesinde çocukların gerektiğinde scooter'larını kolayca alıp taşıyabilmelerini sağlar.

İster çiftçi pazarına bir gezi, ister büyükanneyi görmek için bir uçak yolculuğu olsun, Micro'nun birçok katlanabilir scooter tasarımı, aktif yaşam tarzınıza kusursuz bir şekilde uyar! Hafif tasarımlar, Micro scooter'ları hayatın sizi götürdüğü her yere taşımayı kolaylaştırır!


Neden Micro Scooter’ı Tercih Etmelisiniz?

Micro, tüm çocukların sevdiği ve ebeveynlerin güvendiği scooter markasıdır. Micro, yirmi yılı aşkın bir süredir hem çocukları hem de yetişkinleri memnun eden son derece yumuşak, dengeli bir sürüş yaratmak için en kaliteli malzemeleri İsviçre tasarımıyla birleştirmektedir.

Yenilikçiliğiyle tanınan Micro, geniş bir stil yelpazesi yaratmış, bunları sürekli olarak yeni renkler ve özelliklerle güncelleyip iyileştirmiştir.


Micro'nun Mini ve Maxi Scooterlarının olağanüstü kalitesine inanıyor ve arkasında durmaktadır. Aynı zamanda hem çocukların test etmesi hem de uzman kişiler ve kurumlar tarafından test edilip belgelenmesi bunu kanıtlamıştır.

Şubat 2023'te The New York Times'ın ürün tavsiye hizmeti  Wirecutter, Micro  Maksi ürününü En İyi Çocuk Scooterı olarak sunmuştur. Çocukların en iyisini seçmek için 16 farklı scooter'ı test etmesinin yanı sıra Wirecutter uzmanlarından oluşan bir paneli ve Pediatristlerin de bulunduğu ayrıntılı bir araştırma olmuştur.  Ayrıca yakın zamanda, Parents.com Mini Deluxe EKO listelerinde "En İyi Oyuncak Kategorisi”nde seçilmiştir. Aşağıda bazı Micro Scooterların aldığı ödülleri inceleyebilirsiniz.



Micro Scooter Markasını Keşfedin!
Micro Scooter Markasını Keşfedin!
  • İyi Tasarım Suisse Oyuncak Ödülü.
  • Annemin Seçimi Ödülü.
  • Tillywig En Eğlenceli Oyuncak Ödülü ve Nürnburg Oyuncak Ödülü.
  • Oppenheim Oyuncak Portföyü Platin Ödülü.
  • Oppenheim Oyuncak Portföyü Altın Mühür Ödülü.
  • Oppenheim Oyuncak Portföyü Özel İhtiyaçlara Uyarlanabilir Ürün Ödülü.
  • Ebeveynlerin Seçimi Önerilen ve Onaylanan Ürün Ödülleri.
  • Creative Child Dergisi Yılın Oyuncağı Ödülü ve Ulusal Ebeveynlik Ürün Ödülü.
  • Yeşil Ürün Ödülü.
  • Evrensel Tasarım Tüketici Favorisi Ödülü.
  • Ulusal Ebeveynlik Merkezi Onay Mührü ve Ulusal Ebeveynlik Merkezi Ürün Ödülü
  • Red Dot Tasarım Ödülü.

Sizin İçin Seçtiğimiz Micro Scooter Modelleri

Aynı zamanda aşağıda sizin için seçtiğimiz ve memnun kalacağınızdan çok emin olduğumuz Micro Scooter modellerini de mutlaka incelemenizi öneririz.


Micro Mini Micro 3in1 Deluxe 3 Tekerlekli Scooter:  Mini Micro 3'ü 1 Arada Deluxe, çocuklarınız için 12 aylıktan beş yaşına kadar uygundur. Başlangıçta yüksekliği ayarlanabilir sele ve O-gidon ile denge bisikleti ve scooter karışımı olarak üç farklı varyasyonda kullanılabilir: Koltuk daha sonra çıkarılabilir ve son olarak O-gidon T-gidon ile değiştirilebilir.


Micro Maxi Micro Deluxe LED Foldable 3 Tekerlekli Scooter: Deluxe ailesinden Maxi Micro, iki ekstra özellikle puan kazanıyor: İlk olarak, sezgisel katlama mekanizması, kickboard'un basit bir el hareketi ile katlanabilmesini ve her yerde saklanabilmesini sağlıyor. İster bagajda, ister okuldaki sandalyenin altında veya dolapta olsun, Maxi Micro Deluxe Katlanabilir LED için her zaman yer vardır.


Micro Maxi Micro Deluxe 3 Tekerlekli ScooterÜç tekerlekli Scooter, 5 ila 12 yaş arası çocuklar için dahice olarak tasarlandı ve artık 70 kg ağırlığa dayanabiliyor. Çocuğunuzun Mini Micro Scooter'ı daha fazla büyümeyeceği için tamamen yenileyerek Maxi Micro Deluxe sahibi olabilirsiniz, Tutma kolunun yüksekliği ayarlanabilir, böylece scooter çocuğunuzla birlikte büyür.


Micro Maxi Micro Deluxe LED Foldable 3 Tekerlekli Scooter: Deluxe ailesinden Maxi Micro, iki ekstra özellikle puan kazanıyor: İlk olarak, sezgisel katlama mekanizması, kickboard'un basit bir el hareketi ile katlanabilmesini ve her yerde saklanabilmesini sağlıyor. İster bagajda, ister okuldaki sandalyenin altında veya dolapta olsun, Maxi Micro Deluxe Katlanabilir LED için her zaman yer vardır.


Micro Scooter Markasını Keşfedin!
Micro Scooter Markasını Keşfedin!

Micro Maxi Micro Deluxe LED 3 Tekerlekli Scooter: Mikro Scooter, dinamo mekaniği tarafından üretilen hareketle çalışan LED tekerleklerle parlıyor. Direksiyonun göz kamaştırıcı aydınlatması, scooter sürmeyi yalnızca daha eğlenceli hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda karanlıkta görünürlüğünüzü de artırır. Diğer olağanüstü özellikler: Maxi Micro LED, alıştığınız süper pürüzsüz, yumuşak Micro Scooter sürüşü için yüksek kaliteli şeffaf 120 mm Poliüretandan (PU) yapılmıştır.


Micro Maxi Micro Deluxe ECO LED 3 Tekerlekli ScooterOkyanuslardaki plastik atıkların yaklaşık yüzde 10'u balıkçılıktan geliyor. Her yıl tahminen 640.000 ton ağ ve diğer ekipman sulara bırakılıyor. Çöplüklerde toplanan ve daha sonra geri dönüştürülen bu atığın bir kısmı, sürdürülebilir Micro çocuk scooter'larımızı yapmak için kullanılır. Maxi Micro Deluxe ECO'nun ayak plakası geri dönüştürülmüş olta takımlarından, halatlardan ve denizcilik endüstrisinin diğer plastik atıklarından yapılmıştır. Dinamo mekaniğine sahip hareket gücüyle çalışan LED tekerlekler, scooter'a biraz daha fazla ekstra verir.


Welcome Baby web sitemizi ve mağazalarımızı ziyaret ederek Micro Scooter modellerini kolaylıkla inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 1 – 12 yaş arası tüm çocuklara hitap eden scooter modellerinin tasarımları, kaliteli ve güvenilir yapısı çocuklarınız için doğru seçimi yapmanızı sağlayacaktır.  Işıklı tekerlekler, katlanma özellikleri gibi detaylar çocuklarınızın keyifli zamanlarını daha tarz ve konforlu hale getirecektir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.