Porland Frilly Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
1.899,00 TL
192,78 TL den başlayan taksitlerle!

Porland Frilly Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

Porland Frilly Beyaz Yemek Takımı, zarif tasarımı ve kalitesiyle sofralarınıza özel bir dokunuş katıyor. Bu 24 parçalık takım, şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getirerek yemek deneyiminizi zirveye taşıyor.

Zarif Tasarım: Frilly Beyaz serisi, ince detayları ve zarif deseni ile dikkat çekiyor. Sofranıza sofistike bir hava katarken, beyaz rengi ile temiz ve şık bir görünüm sunar.

Özel Günler ve Hediyelik Seçenek

Porland Frilly Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı, özel günlerde veya sevdiklerinize hediye olarak mükemmel bir seçenektir. Estetik tasarımı ve kaliteli malzemesi ile bu yemek takımı, evinizin atmosferini yükseltecek.

Porland Frilly Beyaz Yemek Takımı ile sofralarınıza zarafet katın. Şimdi satın alın ve özel anlarınızı daha da özel kılın!


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Porland Frilly Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Porland Frilly Beyaz Yemek Takımı, zarif tasarımı ve kalitesiyle sofralarınıza özel bir dokunuş katıyor. USTUNCAM.0191
Porland Frilly Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.