Fresh Flower Çorba Kasesi

Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
40,00 TL
4,06 TL den başlayan taksitlerle!
Fresh Flower Çorba Kasesi

Şıklık ve Zarafet: Fresh Flower Çorba Kasesi ile Lezzet Dolu Anlar.

Fresh Flower Çorba Kasesi, zarif tasarımı ile sofralarınıza tazelik ve estetik katıyor. Bu çorba kasesi, özel anlarınıza lezzet ve güzellik katmak için tasarlandı.

Fresh Flower Çorba Kasesi, yemeklerinizi lezzet ve zarafetle sunmanız için mükemmel bir seçenektir. Bu zarif çorba kasesi, tasarımıyla dikkat çekerken kullanım kolaylığıyla da beğeni kazanır.

Çiçek desenli tasarımı, Fresh Flower Çorba Kasesi'ni özel kılar. Her bir kase el işçiliği ile dikkatlice üretilir ve zarafeti sofranıza getirir. Bu kase, çorba, chili, krema çorbası ve daha birçok lezzetli yemeği sunmak için idealdir.

Yüksek kaliteli seramik malzemesi, sıcaklığı uzun süre muhafaza eder, böylece yemeğiniz servis anına kadar sıcak kalır. Dayanıklı yapısı, uzun yıllar boyunca kullanabilmenizi sağlar.

Fresh Flower Çorba Kasesi ile sofralarınıza tazelik ve estetik katın. Şimdi sipariş verin ve özel anlarınızı daha da özel kılın. Unutmayın, lezzet ve şıklığın adresi burası!

Ölçü : 15cm*15cm*8cm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fresh Flower Çorba Kasesi Şıklık ve Zarafet: Fresh Flower Çorba Kasesi ile Lezzet Dolu Anlar.Fresh Flower Çorba Kasesi, zarif tasarımı ile sofralarınıza tazelik ve estetik katıyor. Bu çorba kasesi, özel anlarınıza lezzet ve güzellik katmak için tasarlandı. KOSOVA.2671
Fresh Flower Çorba Kasesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.